Крај јануара је ведар, ватрен и романтичан, а многима ће дати праву ватрену страст у везама због ватреног пуног Месеца 25. јануара.

Када је реч о знаку Лава, у којем ће се одиграти сам догађај, не може да се не примети да је он генерално одговоран за љубав и срећу. Људи рођени под овим сазвежђем треба да науче друге да живе са задовољством, а волећи себе да улазе у хармоничне и самодовољне односе.

Фото: Профимедиа

 

 

Зато ће 25. јануар и датуми у близини бити посебни дани када ће владати лагана еуфорија – није нужно да ц́ете у ово време упознати особу својих снова, али ћете свакако имати важне моменте по питању љубави. Месец ће бити у Лаву у опозицији са Плутоном, што често даје снажну страст која нас попут магнета привлачи.

Стога се може десити изненадна љубав, која до младог Месеца 9. фебруара може резултирати чак и браком!

3 знака на која ће највише утицати пун месец 25. јануара

Ован

Пун месец се јавља у вашем сектору љубави; Аморова стрела може изненада да вас погоди и осећања ће вас потпуно преплавити. Највероватније ће вам се допасти особа са којом имате љубавну хемију већ изражену и забављате се у њеној близини. Одмах ће вам се поправити расположење и душа ц́е вам се осетити лаганијом, као да је пролеће већ стигло...

Лав

Наравно, за ваш знак ово ће бити један од главних дана у години; можете се изненада заљубити, и то заиста из ведра неба. Владар вашег партнерског сектора, Уран, и сектора љубави, Јупитер, налазе се у знаку Бика, чинећи квадрат према вашем Сунцу – могло би се догодити заиста емотивно и судбоносно познанство! Највероватније се везе могу развијати муњевитом брзином, јер ваш партнер, због Плутона у знаку Водолије, може бити прилично моћна и одлучна особа.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Пун месец се дешава у вашем партнерском сектору, што значи да ћете донети важну одлуку у вашој вези. На пример, пожелећете да ступите у брак или ћете можда чак размишљати о разводу, јер ће бити потребе да сву своју енергију усмерите на лични развој. Пун месец би могао да вам донесе невероватну нову особу – можда се већ познајете од августа 2023. године, али сада ће у вашем односу уследити занимљив преокрет.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: