Некадашњи водитељ и шоумен Бојан Јовановски, познатији као Боки 13 оперисан је у недељу, 14. јануара, и то пети пут, а сада се огласио за домаће медије и открио како се осећа.

Фото: Јутјуб принтскрин/1тв.мк

 

Како је сада открио, операција је захтевна и трајала је чак четири сата.

- Немам снаге, али океј, опорављам се. Вадили су ми сада два липома, последица од операција, на две стране на абдомену. Оперисао сам се на Државној клиници, а операција је трајала између три и четири сата, липоми су уклоњени и сада сам у завојима, што је нормално - истакао је Боки.

Он је додао да је отпуштен из болнице и да је на кућном лечењу тренутно.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/Канал 5 ТВ

 

- Све је добро прошло, искрено се надам да их више неће бити. У недељу је била операција, а јуче сам пуштен из болнице, сада сам код куће - рекао је Боки.

Иначе, његова мајка говорила је о његовом здравственом стању.

- Да, примљен је на клинику и очекује се почетак операције. Операција је уклањања липома, последица ранијих операција, а ради се на Државној клиници - истиче Јовановска.

Ово је његова пета операција.

- Свака операција носи своју опасност, с обзиром да је Бојан до сада пет пута оперисан. Нажалост, нема побољшања здравственог стања, после ове операције мораће да се лечи на одговарајући начин. Опоравак ће се наставити, с обзиром на то да препоруке лекара то налажу - додаје Јовановска за "Скопје 1".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".