Нитко не може да буде срећан све време, али неки људи као да имају вечни кишни облак над главом. Ретко се насмеше, раздражи их и најмања ствар и чини се да ни у чему не могу да пронађу срећу. Ако сте се икада запитали зашто се неки људи у вашем животу понашају тако, онда би одговор могао да буде у њиховом хороскопу, пише Бест Лајф.

Јарац

Јарци су познати по својој интензивној радној етици. Дакле, када они око њих не уложе толико труда као они, постају мрзовољни, каже Брајана Соузи, ауторка и оснивачица Сејкред Артс Академије. Ово може да буде посебно тешко ако радите с Јарцем. Ако вас виде да забушавате, немојте се изненадити ако вас опомену. Такође могу да буду 'нестрпљиви с поремећајима који ометају њихов план - додаје Џета, астролошка блогерка.

Лав

Будући да њима влада Сунце, Лавови емитују веселу енергију која често обасјава собу. Међутим, они су такође ватрени и брзо могу постати зловољни када ствари не иду како желе. - С великим егом, мало стрпљења и кратким фитиљом, када лавови не постигну своје, никада се неће суздржати. Ако светла рефлектора нису чврсто упрта у њих или нису у средишту пажње, њихова мрзовољна страна ће брзо изаћи на видело - објашњава Тара Бенет, астролог и спиритуални тренер.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Уопштено говорећи, Девице допуштају ситницама да им сметају. Као перфекционисти хороскопског знака, они су 'склони осећају незадовољства или разочарања' када људи не испуне њихова велика очекивања, објашњава Џета. Иако су обично врло пристојни, њихове склоности критичности и самокритичности могу брзо да их промене. Ако су почели да приговарају — чак и око нечег малог — најбоље је пустити да иду својим током.

Рак

Три најмрзовољнија члана зодијака су водени знакови. Ракови су врло емоционални, па су нерасположени ако неко повреди њих или њихове вољене. - Рођени неговатељи, толико пуно дају другима, али често осећају да им недостаје подршка за себе - каже Бенет. Међутим, не очекујте сукоб од Рака. - Ако ракови не осете љубав, повући ће се у своје оклопе без сумње - истиче Бенет. Могу бити незрели и саркастични како би сакрили како се стварно осећају.

Рибе

Осетљиве и емпатичне Рибе непрестано пливају у океану емоција. Бенет објашњава да, будући да упијају енергију оних око себе, 'ако креативно не каналишу своје емоције, постаће преоптерећени и нерасположени'.  Кад се то догоди, Џета каже да ће упасти у једно од својих 'тмурних расположења' и неће брзо потиснути љутњу.

Шкорпија

Астролози се слажу да је Шкорпија најмрзовољнији хороскопски знак. Тешко им је да верују другима, па 'ако се осећају издано или чак мало разочарано, њихова мрзовољна страна излази на видело', каже Бенет. Џета додаје да ће, када се то догоди, вероватно пасти у замишљено и интроспективно стање. Не помаже им то што мрзе чаврљање, због чега људима који их не познају изгледају мрзовољно. Ако Шкорпија каже да јој треба мало времена за себе, најбоље је пустити је на миру.

БОНУС ВИДЕО: