Популарна водитељка на свом Инстаграм профилу поделила је фотографију чувених "Партизанових беба", те написала:

- Поносна на мог тату.

Павле Киш одиграо је укупно 50 утакмица у дресу Партизана, а онда је каријеру наставио у ПСВ Ајндховен и Бајер Леверкузену.

 

 

Након што је окачио копачке о клин, Павле Киш бавио се адвокатуром, а преминуо је 2018. године у 79. години.

Да подсетимо, водитељка Леа Киш већ више од три деценије живи у складном браку са својим супругом, спортским новинаром и књижевником Момчилом Јокићем, који данас ради као професор на једном приватном факултету у Београду.

Леа и Момчило упознали су се у лифту, у згради "Политике", а венчали су се након само седам дана познанства.

- Муж ме је пре свега освојио интелигенцијом, он је један аналитичан и образован човек. Кад смо се упознали, на први поглед ми се допао физички, јер је изузетно згодан мушкарац, са манирима, духовит и другачији од многих које сам сретала - рекла је једном приликом Леа за "Хелло" и додала:

Фото: Игор Маринковић

 

 

- С временом сам га упознала и на други начин, као човека посвећеног бројним интересовањима, као продуховљеног интелектуалца који зна да ствар постави на своје место. Кад размишљам да ли ми код њега нешто смета, могу само да се нашалим, јер је то ретка особина за мушкарце са нашег поднебља. Наиме, превише је педантан, као свака Девица у хороскопу. Мада, рекла бих да је то пре врлина, него мана.

Леа и Момчило Јокић живе у породичној кући на Вождовцу, али и на бајковитом имању на Авали.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: