Антонио Криштофић, некадашњи финалиста музичког такмичења "Звезде Гранда", који долази из Опатије, присетио се свог учешћа, те жестоко оплео по Ђорђу Давиду.

 

 

- Ја сам био у последњој сезони без ментора. Стварно није било коментара које бих заборавио, рецимо да је баш било "хејт" коментара на мој рачун. Знам да ме је у лајв емисији у последњем суперфиналу Ђорђе Давид баш нагазио. Дан данас ми није јасно зашто. Баљезгао је и причао небулозе о томе како треба певати - рекао је Криштофић, па наставио:

- Рецимо дивне коментаре сам добијао од Јелене Карлеуше, Ане Бекуте и Марије Шерифовић. Оно што је мени онако остало урезано је коментар Јелене да јој је драго, а у том тренутку је било само један или два хрватска такмичара, што долазимо и што се такмичимо - истакао је Антонио за "Курир ТВ".

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе, Ђорђе је недавно похвалио Александру Пријовић, са којом је позирао у Будви. Он је пред Нову годину наступао у Будви, а Прија је најавила његов наступ. Тада су и настале фотке, а он није крио колико му значи њен гест.

- Те ноћи кад смо стигли у Будву 30.12.2023. у поноћ, Блашко нас је напоијо и нахранио. А Александра Пријовић нас најавила и извела на сцену испред публике! Хвала вам до неба у име екипе! – поручио је Ђоле у опису фотографије на којој позира са Пријом.

БОНУС ВИДЕО: