- Онда ми је једног дана рекао да иде само до трговине поподне да купи панталоне за венчање на које је требало да идемо сутрадан изван града, за које смо већ резервисали хотел и одговорили на позив. И он оде, пољуби ме као поздрав као да је све у реду и узме ми ауто јер он нема свој. И онда прође сат времена, прође сат и по, а ја сам била као, хмм, нема га већ неко време, али сам мислила, можда му само треба више времена. Како год - рекла је Линзи.

Затим, око два сата након што је отишао, добила је СМС поруку у којој је писало: "Опрости што одлазим овако. Само нисам хтео свађу или дугу расправу. Оставио сам ти ауто на паркингу шопинг центра и ставио ти кључеве у пртљажник." Када је после тога покушала да га назове, открила је да је променио број телефона.

Додала је да је то задње што је чула о свом дечку. "Је ли оставио своје ствари у кући?" упитала је једна особа у коментарима. На то је Линзи одговорила: "Не, спаковао се док сам радила тог јутра и једноставно је отишао. Када сам добила поруку, отишла сам у нашу собу и његове ствари су нестале!"

Многи су у коментарима открили властите, сличне шокантне ситуације. "Моји деда и бака били су заједно 40+ година и једног дана је мој деда испразнио је њихов штедни рачун и нестао на Филипине. Није разговарао ни са ким од нас, а онда нас је једног дана назвала нека насумична девојка која је рекла да је преминуо од срчаног удара", написао је један.

"Заједно седам година. Имали смо заједничку кућу. Дошао је кући с посла и рекао да су му родитељи јако болесни и да треба да се пресели поновно кући (три сата су били удаљени од нас). Испоставило се да је имао љубавницу 20 година (кроз први брак и затим током везе са мном. Затражио је премештај у њен град", коментирала је друга корисница.

"Три године заједно, скоро цела година у браку, мој муж је отишао на посао на дан када смо кренули на пут. Онда је нестао на готово две недеље. Блокирао ме на друштвеним мрежама. То је било пре 10 година. Поновно сам се венчала са савршеним мушкарцем који је све што сам икада желела! Сада ми је драго што је тако отишао", гласила је још једна исповест.

"Мој бивши вереник пољубио ме ујутро на растанку, а кад сам касније тог дана дошла кући, иселио је све своје ствари. Венчање нам је било за две недеље. Све је отказао, а да ја нисам ништа знала. Само сам добила поруку да нисмо једно за друго - додала је још једна особа. 

БОНУС ВИДЕО: