Можда може да се прикрије, али по једној ствари ћете увек лако да је препознате

Вероватно сте у животу научили да немају сви људи добре намере. Понекад се крију иза привидне љубазности. А ево како их демаскирати:

Она ужива у вашој несрећи

Неки људи уживају када вам не иде. Када сте у невољи, то их прожима неким чудним задовољством. Највећа опасност је у томе што могу створити непријатне ситуације и искуства за вас и друге како би касније могли да уживају у несрећи коју су створили. Такве је важно на време препознати. Они такође уживају када се драматичне ствари дешавају у свету или широм света и недостаје им саосећања и емпатије.

Фото: Профимедиа

 

 

Жели да има све под контролом

Осећају се непријатно или беспомоћно када немају контролу над свим аспектима живота. Упркос овој опсесији, могу изгледати пријатељски и одлучни. Али чим им се приближите, они ће показати своје право лице и покушати да контролишу и ваш живот.

Патолошко лагање

Свако лаже у неком тренутку, али патолошко лагање је друга прича. Патолошки лажови припадају онима који непрестано лажу и на различите начине манипулишу лажима и трансформишу реалну ситуацију и живот којим нису баш задовољни. Препознаћете их по томе што се њихове приче стално мењају.

Фото: Профимедиа

 

 

Осећате се лоше када сте са њом

Људи осећају енергију једни од других. Као што се, на пример, конзумирање неквалитетне хране одражава на нашу кожу, енергија других људи утиче на нас на свој начин. Лако је осећати се изузетно непријатно у близини злих људи.

Неприкладни коментари

Међу већ набројаним карактеристикама људи који другима не желе добро је и суровост, која иде на руку прорачунатом понашању које такви људи практикују у односима са другима. Гадни коментари и подло понашање произилазе из њихових личних фрустрација и боље је да се склоните од таквих људикако вам ови облици суровости не би нанели озбиљну штету у животу.

Фото: Профимедиа

 

 

Манипулација

Зли људи су у стању да се играју и покажу добронамерност и емпатију, чак и ако то не мисле. Они су често одлични манипулатори и биће љубазни према вама само да добијете нешто заузврат, било да је то новац, се*с, покорност или нешто горе, пише Сенса.

БОНУС ВИДЕО: