Данас се навршава 24 године од убиства Жељка Ражнатовића Аркана, који је убијен у хотелу "Интерконтиненатл" са три метка у главу, а осим Аркана, кобног дана убијени су и бивши радници Савезног СУП, пуковник Драган Гарић и мајор Миленко Мандић, припадник Српске доборовољачке гарде (СДГ).

На помен су данас стигли прво Вељко и Богдана, а одмах после њега дошли су удовица Цеца са ћерком Анастасијом која је допутовала из Шпаније, као и певачицина сестра Лидија.

Лидија Ћирић једном приликом је у својој великој исповести открила како је било радити у бутику код Цеце и Жељка Ражнатовића Аркана, али и откуд то да је она била ангажована да чува тада тек рођену Анастасију.

Фото: принтскрин Пинк.рс

 

"Мојој сестри је зазвонио телефон. Она је становала преко пута хотела Југославија и позвао ју је човек који је био некад у Аркановој гарди. Цеца тражи за бутик девојку. Он је тражио ту једну Мају али она није била ту, а ја сам тог дана дошла до моје сестре. И она му каже - Маја није ту али ту је Лидија. Ја себе нисам видела у томе, шта ћу ја у бутику ја и хаљине не идемо заједно. И он рече мојој сестри да ја одем до Југославије и да се јавим Цеци. Двоумила сам се јер - ем стигла тек са тренинга, ем где ћу на разговор за посао у тренерци. Али чујем добра је плата. У то време 500 марака кад су сви имали по три марке плату", прича Лидија.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Фајтер

 

Улази у бутик и каже ко ју је послао.

"Ја сам у патикама и тренерци са тренинга, па ако вам се свидим, свидим. Ако не, одох. Цеца ме позвала да уђем. Одушевила се што се зовем као њена сестра. Рекла ми је да бих већ од сутра почела да радим али у мушком бутику. Ја сам тек тад сазнала да ту има четири бутика. И сад не могу да кажем да нећу. И појављује се Жељко. Одмах га је позвала да ме упозна и одмах му и рекла да сам дошла са тренинга. А Жељко кад чује да тренираш, не пушиш, не пијеш он се одушеви. Он ме погледа и каже - добро, супер. Он ми показао бутике. Радила би већ од сутра од 12 до 8. Погледао ме и питао - има ли још нека таква као ти. Е, рекох му, као ја нема више ниједна", прича Лидија за "Фајтер".

Истакла је како о Аркану ништа пре тога није знала.

"Видела сам Цецу и њега пре тога на телевизији и то је то. Било ми је чудно што сви устају кад он уђе, једино ја седим. Онда су ми објаснили ко је он. Аркан је капирао да ја имам поштовање према њему, али да немам страх и то се и Аркану, али и Цеци допало. Кад су се бутици затворили, онда је он тражио да дођем да радим у његовој посластичарници "Ари". Ма какви, па мени ће ајнцер да испадне. Е онда су ме ангажовали да чувам Анастасију. Она се родила те 1998. Чувала сам је до бомбардовања. После сахране нисмо остале у контакту", испричала је једном приликом Лидија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".