Тренутно 30. на АТП листи, Ечевери је демонстрирао изванредну игру и доминацију над Маријем, који више није сенка оног играча који је у једном периоду каријере био део приче о "великој четворци", али је испао из ње.


 

Резултат од 6:4, 6:2, 6:2 јасно говори о доминацији Аргентинца који је тријумфовао после мало мање од два и по часа игре. Многи сматрају да је ово један од најгорих Ендијевих мечева у каријери. 

Мари, који има пет финала у Мелбурну иза себе, успео је да направи свега један брејк током меча у другом гему, али се од тог тренутка ствари нису одвијале у његову корист. Ечевери је преузео контролу над мечом, нарочито у другом и трећем сету, где је рутински чувао два брејка предности, а после меча је Енди имао шта да каже. 

- Дефинитивно постоји могуц́ност да ц́е ово бити последњи пут да играм овде. И да, мислим да је тако, вероватно због тога како је меч прошао, због свега што се десило, не знам...

Док играте меч, очигледно покушавате да контролишете своје емоције, фокусирате се на поене и све. Када си на поен до краја, ти размишљаш у стилу - не могу да верујем да се ово завршило тако брзо.

Да, у поређењу са мечевима које сам играо овде прошле године, потпуно је супротан осец́ај када силазим са терена. Да, волео бих да више увлачим публику у меч. Само сам разочаран начином на који сам играо и свим тим стварима. Тежак, тежак начин да се заврши.

 

„Дефинитивно постоји могуц́ност да ц́е ово бити последњи пут да играм овде. И да, мислим да је тако, вероватно због тога како је меч прошао, због свега што се десило, не знам... Док играте меч, очигледно покушавате да контролишете своје емоције, фокусирате се на поене и све. Када си на поен до краја, ти размишљаш у стилу - не могу да верујем да се ово завршило тако брзо. Да, у поређењу са мечевима које сам играо овде прошле године, потпуно је супротан осец́ај када силазим са терена. Да, волео бих да више увлачим публику у меч. Само сам разочаран начином на који сам играо и свим тим стварима. Тежак, тежак начин да се заврши.”

 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".