Бора је пред Нову годину морао да откаже заказани наступ у Нишу, који је требало да се догоди на Тргу краља Милана 30. децембра у 20 часова због јаке упале плућа. То је многе његове фанове разочарало. Међутим певач се оправио и проговорио како се осећа. 

Чувени рокер је сада открио пред камерама нову тетоважу, коју је истетовирао из љубави према 28 година млађој супрузи Дубравки, а онда и открио како је почела њихова љубав.

- Кад сам видео Дубравку, знао сам да је то то. То је било у Марибору, на католички Божић. Е, онда је она дошла у Беч... Онда сам ја дошао у Љубљану код ње, с намером да останем дан, два, а остао сам седам дана. Врло брзо ми је било јасно да поред ње могу да живим и да дишем - рекао је Бора Ђорђевић у емисији Мире Адање Полак и присетио се младости.

Фото: АТА имагес

 

- Увек ми оно што је некад било изгледа лепше... Знате оно: "Е, кад сам ја био млад...", то је то ваљда... Ваљда је свакоме своја младост лепа. Ја, међутим, имам и лепу старост. Уживам овде.

Такође, ситуација са болестима га је инспирисала да напише нове стихове који откривају како се осећа: 

- Да чујете моју нову песму... "Заиста не волим то што старим, постајем матора ленштина, не живим, само животарим, и патим од разних болештина... Овде се осећам к'о и сви странци, док задње дане одрађујем, све људе држим на дистанци и самом себи досађујем".

Иначе, концерт бенда “Рибља Чорба” који је требало да се одржи 30. децембра са почетком у 20 часова на Тргу краља Милана у Нишу је био отказан због лошег здравственог стања фронтмена бенда.

На друштвеним мрежама, представници бенда су саопштили да су лекари забранили Ђорђевићу путовање и излагање напорима због јаког грипа и проблема са хроничном, опструктивном болешћу плућа.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: