Радован Раша Вујовић један је од најпожељнијих домаћих глумаца. Последњих година све више се показује његов глумачки таленат. Радован Вујовић се на филмском платну први пут појавио 2002. године. Још као студент друге године Факултета драмских уметности (ФДУ) у Београду играо је главну улогу у кратком филму Мирослава Стаматова под називом „Добро позната ствар“. Свој пут почео је полако да гради, а већ после неколико година, а телевизијску публику потпуно је освојио улогом Риса у "Војној академији" која је освојила регион.

Фото: В. Данилов

 

 

Како је расла његова популарност, тако је запао за око бројним дамама, што познатим што непознатим. Међутим, његово срце освајале су искључиво глумице. Био је у љубавима са колегиницама Миленом Радуловић, Ањом Алач и Надом Мацанковић. Ови раскиди су прошли мирно, без икаквих медијских скандала. Радован се током целе каријере труди да своју приватност ипак чува далеко од очију јавности. Међутим, повремено обрадује своје фанове неким занимљивим детаљима из свог живота.

Када је са фановима поделио фотографије са својим братом Предрагом, многи су остали у неверици. Невероватна сличност међу маркантном браћом Вујовић никога није оставила равнодушним.

 

 

- Изгледате идентично.

- Колико личите.

- Дивна браћа.

- Сјајни сте - само су неки од коментара.

Предраг је старији од Радована, међутим, он се не бави јавним животом те не живи под лупом јавности као популарни глумац. Ипак, одувек је био дете за пример о чему би могле сведочити њихове комшије из родног Ужица.

- Живели смо као и цела земља, тешко. На дан кад је мој брат донео кући Вукову диплому из гимназије ми нисмо имали ништа у фрижидеру. Ја сам био мали и нисам схватао шта се дешава, мислио сам да је то нормално, да се тако живи. Али импулс је стигао, наравно. После неког времена људи су почели да схватају да им животи неповратно пролазе у беди и да морају нешто да учине - рекао је својевремено Радован Вујовић за "Хело магазин.

БОНУС ВИДЕО: