Много је речено о хороскопским знаковима, да су Лавови најинтензивнији љубавници, а Девице најхладније, али када једном освојите њихова срца они су незаборавни. За оне који верују у астрологију, датум вашег рођења, а самим тим и ваш хороскопски знак, говори много о вашој личности и карактеру. Готово одмах можемо рећи да ли сте склони лагању и у којој мери.

Близанци

Људи у знаку Близанаца су на убедљиво првом месту (рођени од 21. маја до 20. јуна). Толико лажу да у једном тренутку не можете да дешифрујете шта је истина, а шта лаж, кажу астриолози. Због тога су овакви људи тако добри у продаји, корисничком сервису, комуникацији, између осталог, пише Лепота и Здравље.

Оно што је проблем са Близанцима је то што су тако добри у манипулацији, да људи просто не верују да су ови тако друштвени и занимљиви људи склони лагању.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Следећи знак је Лав (људи рођени између 22. јула и 22. августа). Лавови су обично рођени лидери и увек имају самопоуздање које их тера да иду за оним што желе. Они вас неће лагати из пуке потребе, нити зато што могу, већ да би учврстили свој статус или моћ. Пошто увек желе да буду краљеви и краљице свега, у стању су да лажу да би победили у свађи или остварили свој циљ.

Са друге стране, оно што је добро код Лавова јесте то да су свесни да лажи не ваљају. Никада вас неће гледати у очи док лажу.

Вага

И на крају, астролози помињу знак Ваге (особе рођене између 23. септембра и 22. октобра) као трећи најлажљивији знак зодијака. Ваге лажу без неког посебног разлога и терају вас да сумњате у своју интелигенцију. Желе да вас убеде да су у праву када савршено добро знате да лажу. Ипак, ваге не лажу само због лагања – оне овој стратегији прибегавају онда када су ухваћене у неком неделу или када треба да се спасу. Али, чак и у тој ситуацији неће бити неправичне према некоме.

БОНУС ВИДЕО: