Мина је имала свог сегмент у Огњеновој емисији "Пази Мина", а након што је сазнала да је у благословеном стању одлучила је да се повуче са малих екрана, те сада одмара у трудноћи. Она је веома активна на друштвеним мрежама, а из породичног дома редовно се оглашава, те дели са својим пратиоцима појединости из своје свакодневнице, што је урадила и данас и све успела да изненади.

 

 

Наиме, Мина је данас на свом профилу на Инстаграму необичан тест, који говори о ћеркама, а обзиром да је она у другом стању, многи су закључили да са Огњеном чека управо девојчицу.

- Ја ћу родити ћерку и неће бити туђа срећа него моја и кућа и никад туђа вечера, него мој доручак. Биће своја, неће личити ни на оца, али ни на мене. Сакрићу од ње све бајке у које сам ја веровала и створићу јој нове. Почињаће са нема принца, а ако га једном ипак нађе бићу срећна. Моја ће ћерка бити шта пожели, удата и неудата, мајка и нероткиња, и ја ћу носити њену слику у новчанику. Ослободиће и мене својом слободом и никада неће бити туђа радост, него моја. Под ребром ношена, од звезда прошена и рођена. Да буде шта жели себи самој. Зваће се Зора и свитаће. Свитаће увек тамо где је она - писало је Мининој објави.

Фото: Инстаграм принтскрин/callmenaumi

 

 

Иначе, Мина и Огњен недавно су изговорили судбоносно "да", што је водитељ потврдио.

- Истина је, венчали смо се. Желели смо да то буде без буке и да тај чин остане само за нас. Ми смо већ живели брак, сада је само и на папиру. Ја сам желео да се Мина презива као ја и сада носи моје презиме, то сто је оставила на Инстаграму и своје - то вас лаже, да знате (смех). - рекао нам је Огњен.

Подсетимо, водитељ Огњен Амиџић одговарао је пре пар месеци на питања фанова о Мининој трудноћи, а једно је гласило да ли би волео да има ћерку.

 

 

- Искрено, то бих баш, баш волео, мислим да је то нешто што ми баш недостаје. То ће ме учинити комплетно срећним, то ће ми донети неку нову димензију у све - навео је Огњен тада.

БОНУС ВИДЕО: