Ова мистериозна лепотица није повезана са Ђоковићем или његовим тимом. Открило се да је реч о Еми, сестри спаринг партнера Новака Ђоковића са тог тренинга – Дејна Свинија, пише Спортал. 

 

 

 

Ема је искористила прилику да уживо, из првих редова, прати Ђоковића, што је с поносом поделила на Инстаграму кроз неколико снимака.

Фото: Инстаграм принтскрин/еммалоуисевицториа

 


Јасно је да атрактивна црнка мами уздахе где год се појави, а како изгледа погледајте наставку текста. 

Ова 32-годишњакиња је популарна на друштвеним мрежама, али јавност нема превише информација о њој. На Инстаграму је прати преко 27,5 хиљада људи које често обрадује својим фотографијама. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сама прича о Дејну Свинију додатно осветљава његову борбу и посвећеност тенису. Потичући из радничке породице, а Дејн није имао луксуз да му родитељи плаћају часове тениса.

Клеј и Мишел, његови родитељи, радили су у тешким условима, без много материјалних средстава, али су пружили подршку свом сину.

Фото: Инстаграм принтскрин/еммалоуисевицториа

 

Овај млади Аустралијанац је самоиницијативно прикупио око 10.000 долара и то онлајн како би започео своју тениску каријеру. Уз старијег брата Блејка и сестру Ему, породица Свинијевих је показала необичну посвећеност тенису. Отац Клеј је преузео улогу тренера и пружио подршку Дејну у његовом путовању кроз тениски свет.

 

Подсетимо, Дејн је рођен 2001. године, до сада није учествовао на гренд слемовима, те ће му Аустралијан опен бити први велики турнир.

Подсетимо, Новак Ђоковић је Нову годину дочекао у Аустралији, предводећи српски мешовити тим на Јунајтед купу у Перту. 

Браниоцу трона на Аустралијан опену, рекордеру с десет титула у Мелбурну, а с 24 на турнирима за гренд слем, први противник на централном стадиону „Род Лејвер“ биће 18-годишњи Сплићанин Дино Прижмић, 178. на светској листи, који се за деби уопште на неком од четири највећа такмичења „белог спорта“ изборио кроз три кола у квалификацијама.

Меч се игра у сутра, у недељу, 14. јануара, у 9 часова по средњеевропском (19 по локалном).

Отворено првенство Аустралије званично је почело још на православни Божић, 7. јануара, али то су биле квалификације. Прво коло Аустралијен опена почиње сутра, 14. јануара. Финале ће бити одиграно 28. јануара.

БОНУС ВИДЕО: