Приватни животи јавних личности одувек су интригирали јавност. Сваки сегмент њихове приватности новинари су се трудили да обелодане и објаве у својим медијима. Међутим, неретко се дешава да јавне личности искористе медијски простор за приватна обрачунавања о којима се прича месецима, некад и годинама.

Једна од таквих ситуација је она у којој су глави актери били водитељи Алекс Џонс и Стив Џонс. Некадашњи пар који је добро размрдао јавност својим раскидом.

Фото: Профимедиа

 

 

Водитељка "Првог шоуа" Алекс Џонс открила је прави разлог њеног разлаза са колегом, велшким ТВ водитељем Стивом Џонсом у Ноугтиесу. Велшки водитељи били су у вези од 1999. до 2002. године када су обоје радили у емисији Рисе на Каналу 4. У то време Алекс је била дописник за забаву у емисији и указала се прилика да интервјуише холивудску звезду Анђелину Џоли. Али уместо да каже Алекс за понуду која се пружа једном у животу, она тврди да се Стив претварао да је болесна како би могао да јој украде тренутак и сам уради интервју. Алекс је то признала када се појавила као гошц́а на подкасту Дисх са домац́инима Ником Гримшоом и шефицом кухиње Ангелом Хартнет.

- Обично би [Рисе] звала ујутру и тражила да дође и направи интервју. Одсела сам у Стивовом стану у време када сам радила у Лондону, а он је подигао фиксни телефон и рекао: "Ал није овде. Не осец́а се добро, морала је да се врати у Кардиф". Дакле, урадио је интервју - открила је Алекс у подкасту за Мејл Онлајн. 

Убрзо након што је Стив интервјуисао Анђелину, отишао је на једну од својих највец́их свирки у то време као презентер у култној ТВ емисији о мамурлуку Т4. Али када су продуценти открили шта је Стив урадио, одлучили су да се мало забаве с тим. Алекс је раније рекла у подкасту да је Стивова издаја била прави разлог зашто су раскинули. Објашњавајуц́и како се осветила, Алекс је поделила:

- Вратила сам се у стан и питала се где је он? Пролазили су сати, нико се није јављао на телефоне. На крају сам помислила да ц́у се одвести у Кардиф јер не знам где си, вероватно си отишао у паб. Онда је позвала продуцентска куц́а и рекли су: „Имамо малу ситуацију. Сутра ујутру твој дечко иде на премијеру са Анђелином Џоли и било би заиста смешно да дођеш на линију, уживо у емисији и изненадиш га и кажеш да тачно знаш шта је намеравао. Пристала сам.  На ТВ-у уживо сам као: „Лажеш ме, где си био?“ Тако да, није изненађујуц́е, разишли смо се на телевизији уживо! - открила је водитељка детаље скандалозног раскида.

Алекс је наставила даље и успела да пронађе љубав са брокером осигурања Чарлијем Томсоном, са којим је у браку од 2015. Такође је мајка троје деце - Тедија, Кита и Ени. Њен бивши Стив (46) сада живи на релацији Лондон - Лос Анђелес након што је имао огроман наступ на Тхе X Фацтор УСА. Док је радио на Икс Фактору, упознао је своју сада жену Филициу Џексон Џонс, са којом се оженио 2014. године.

БОНУС ВИДЕО: