Бојан је у Бањалуци био професионални фудбалер и радио више послова, међутим поред каријере маштао је и о породичном животу и трудио се да га створи са девојком коју је волео. А како каже, на том његовом путу стала је коцка, која је од његове жене направила коцкара а њега довела скоро па до сиромаштва. Због тог сазнања и немогућност да се у таквом односу нешто поправи одлучио је да спакује кофере, оде у Немачку и започне нови живот.

- Било је ту разних проблема, коцке, трошења. Ја сам радио, борио се да направим кућу, све што могу, да будем породичан човек, да створим себи породицу али џаба. Пустиш мало више, даш мало више слободе и све оде - каже Бојан.

Како је објаснио, радио је више послова и имао је свој локал у Бањалуци који је дотична девојка водила и у коме је и сама радила, како се, каже он, не би негде друго мучила. Међутим ту се проблем и створио.

- Ја сам хтео да она буде свој газда, да се не мучи. У то време сам правио кућу и нисам заиста имао времена да све пратим. Примећивао сам ја нешто, на пример у девет ујутру дођем на кафу, па увече опет по њу, а она буде на истом месту а није ништа урадила. Такође код куће нема ручка, нема ништа, наручивали смо брзу храну. Видео сам да нешто не штима - каже он за Јутјуб канал "Ауслендери".

Тада је почео мало више да обраћа пажњу на све, јер је схватио да је постала одсутна. А онда је дошао и до првог шока када је хтео да купи други аутомобил.

- У то време сам планирао да мењам ауто. Дођем до места где смо чували паре, где стоје...кад тамо празно - прича Бојан.

Открио да није само коцка била у питању

Тада је брзо отишао до локала, упалио камере и имао шта и да види.

- Жена ништа није радила, пила је кафе и играла, коцкала се. Па је на ту фирму лепо дигла и кредит, па сам онда сазнао да је у стану у ком смо живели доводила и другог мушкарца, све се скупило и открило. Ту је дошло до краја. Не може човек све и праштати - прича он.

Оно што је код њега била срећа у несрећи, јесте да је све то сазнао пре усељења у нову кућу, коју је у то неко време и завршио. Тако да су се растали пре него што је, каже, икада крочила у његов нови дом.

Огромну суму потрошила за само пар месеци

Износ од 42.000 евра прокоцкала је за девет месеци, а посебно је више трошила у задња три месеца.

- Све то је прокоцкала за осам, девет месеци, а последња два три је мало појачала, јер је ваљда увидела да ја знам. Иако је све негирала, мислим да је схватала да јој се ближи крај у томе, барем са мојим парама - каже Бојан за Јутјуб канал "Ауслендери", те додаје да је у последњих пар недеља чак свој посао запоставио како би скупио доказе о њеном коцкању, да најпре покаже њеној родбини, која испрва није веровала шта она ради.

Срећа га је ипак након свега погледала

Бојан је срећан што је цела та прича иза њега и што је он успео из свега да се извуче и започне нов, лепши живот. Данас има жену која је са њим у Немачкој прошла свашта, те сматра да му је та претходна ситуација била нека врста лекције.

- Треба свашта проћи да би се ваљда доживело нешто лепо. Данас имам жену којој сам захвалан и која је уз мене у сваком тренутку. Кад сам дошао у Немачку гурала ме је максимум, била је са мном од тренутка кад смо спавали на ламинату до данашњег заједничког стана - завршава Бојан своју причу.

(Блиц/Ауслендери)

БОНУС ВИДЕО: