Овога пута посаветовао је младе снајке како да реше своје проблеме са свекрвама.У видеу на свом Фејсбук профилу овог пута препричао је свој разговор са једном женом која му се пожалила на свекрву, а на основу овог примера посаветовао је све брачне парове како да се опходе са родитељима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Dok anđeli spavaju, Vikipedija

 

"Дођу ми млади брачни парови, имају проблема са својим породицама и каже снајка: Ја сам рекла својој свекрви...Рекох, стани! Шта имаш ти са својом свекрвом?", започео је причу отац Предраг.

У наставку је указао на смернице поступања у односу свекрве и снаје, који по природи има негативну конотацију и предиспозиције да од лошег иде ка горем.

"Шта је теби твоја свекрва?", упитао је жену отац Предраг, на шта је добио очекиван и једноставан одговор: "Па, она мени није ништа. Она је мајка мог мужа".

"Онда нека твој муж реши то са својом мајком", посаветовао ју је отац Предраг Поповић. Даље у свом излагању на свом Фејсбук профилу напоменуо је да је то прва и основна свар коју је сам решио са својом супругом.

 

 

"Рекао сам јој: Ти немаш шта да причаш мојим родитељима. То је мој посао. Не пада ми на памет да ја причам са твојим родитељима. То је твој посао. Ја својој мајци могу да кажем шта год хоћу. Она никад неће да се наљути на мене. Не може. Мајка је. Како може да се наљути. Мајка ће увек да те воли. Права мајка. Моја жена ако каже нешто то може двојако да се протумачи и направили смо хаос", прича отац Предраг у свом излагању.

На крају је сумирао најважније тезе у две реченице.

"Значи, моје је да ја својим родитељима скренем пажњу, кад се они превише уплићу у мој брак кад не треба. А моја жена је ту да она каже својим родитељима да се не уплићу у брак", закључује отац Предраг.

Ваши родитељи су само ваша брига, а не и родитељи ваших супружника.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".