Први Млад Месец 2024. године јавља се у знаку Јарца и, због кластера планета у земаљским знацима, може донети озбиљне промене у ресурсима.

Фото: Профимедиа

 

Ствар је у томе што ће у време младог Месеца Уран, планета изненађења, бити у Бику, а у Девици ће бити црни Месец, који је одговоран за документа и договоре.

Зато очекујте да се због ових тачака у вашим финансијским пословима могу десити права изненађења, која вас могу и одушевити, па чак и уплашити.

Стрелац

У време младог месеца, Сунце, Месец и Марс ће бити у вашем финансијском сектору, што значи да ћете можда имати нови извор прихода, највероватније захваљујући помоћи неког мушкарца или због пробоја у вашем личном послу. Марс управља кућом ваших сопствених пројеката, тако да је ваша замисао која одједном може почети да ствара озбиљан приход!

Близанци

У време младог Месеца у вашем сектору породичног капитала биће Сунце, Месец и Марс, што може донети нови извор прихода вашем мушкарцу или ћете се ви и супруг одлучити за хипотеку или кредит. Поред тога, можда ћете почети да добијате инвестиције из неког Интернет пројекта, посебно ако сте га покренули 2023. године.

Девица

У време младог Месеца, Сунце, Марс и Месец ће бити у вашем сектору личних пројеката, што може донети нови циклус финансија из вашег личног посла. Занимљиво је да је у вашем знаку Црни Месец који може донети изненадне незваничне приходе, а Уран у сектору међународних односа може да доноси наруџбине страних партнера или клијената. Поред тога, пројекат везан за вашу наставу може почети да ствара приход за вас.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".