Мирослав Пржуљ, познатији као Лепи Мића годинама унзад део је ријалити програма, али о детаљима из свог живота ретко говори пред камерама.

Певач је сада открио чиме се некада бавио:

- Кад сам радио у Сарајеву као конобар дружио сам се са фудбалерима и ја лагао увек да сам фудбалер. Кад сам се виђао са девојкама увек говорим да сам у карантину кад ми се не виђа и сад долазим у кафић да радим једна девојка са другим фрајером и она мени као шта ти ниси у карантину. Блам живота - рекао је Мића, а задругари су се запрепастили.

Фото: АТА имагес, ТВ Пинк принтскрин/Задруга

 

 

Иначе, Лепи Мића је једном приликом говорио о свом животу у ријалитију.

- Рачунао сам, до сада сам у ријалитијима провео 64 месеца, односно 1.900 дана! Био сам у девет ријалитија и спремам се за десети! Решио сам, улазићу у "Задругу" све док будем здрав и виталан. Ма умрећу у ријалитију! - причао је он за Информер.

Фото: АТА имагес, ТВ Пинк принтскрин/Задруга

 

 

Он је додао и да му је новац једини разлог због чега је у ријалитију.

- Улазим у ријалитије због зараде, новац ме мотивше. Ја тамо радим за месечну плату, која није мала, и све паре дајем жени! Она је моја највећа подршка, срчано ме бодри док сам унутра. Схвата да је то мој посао. Једино не воли када псујем, али разуме да је то шоу-програм... Мени стварно не пада тешко ријалити. Здравији сам и оштроумнији од свих који су се до сада нашли у "Задрузи". Психички сам јак, никад нисам имао кризе и умем да играм игру. Јак сам као бетон и ниједном ми се није десило да пукнем, јер сам за ријалити спреман као звер!

БОНУС ВИДЕО: