Водитељка Јована Јеремић, која је за Божић у Јутарњем поново гледала прилог са партнером, бизнисменом Драганом Станковићем, открила је да ове године прижељкује да се пресели из новог стана у центру на ексклузивнију локацију.

- Волела бих да се ове године уселим у велику кућу са базеном и да та кућа буде, по могућству, на Сењаку. Једна лепа вила да то буде. Наравно да бих волела да та вила буде на моје име, али ако не, може и на његово. Битно ми је само да уживам. Послуга се подразумева. Битно ми је да имам жену која ће да кува и да чисти, моје је да шефујем, рекла је Јована и открила да би упоредо са вођењем Јутарњег, желела да постане и члан жирија музичког такмичења Звезде Гранда.

Фото: АТА имагес

 

 

- Информатива је мени у крви. Немам амбиције да преузимам више дана када је јутарњи програм у питању. И ово ми је већ довољно. Волела бих да будем у жирију за Звезде Гранда. Ако Марија Шерифовић не буде могла да буде у саставу жирија због мајчинства и свега, радо бих је заменила. Ја волим да певам и наступам. Мислим да бих за кандидате била интересантна, јер бих могла да провалим ко ће да буде велика звезда. За то имам веома добар њух. Више није важно да само неко добро пева. Сви они добро певају, али је питање ко има потенцијала да постане звезда, а ко не. Кад бих добила ту понуду од Саше Поповића, прихватила бих је оберучке. Не бих баш пристала да учествујем без хонорара, али за неки фин новац, што да не? Могу да допринесем тој емисији, фали им неко ко је мало скандалозан и ко из кандидата може да извуче то нешто што им треба, рекла је Јована.

 

БОНУС ВИДЕО: