Дејан Ковач убијен је 5. јануара у Бразилу, а како се сумња, реч је о шкаљарцу Дарку Геислер Недељковићу (43) из Панчева, који је користио лажни идентитет. Према незваничним сазнањима, због сумње да је учествовао у ликвидацији шкаљарца ухапшен је Хрват Дарко Малић (42). 

Хрват је ухапшен неколико сати након убиства у Жардим Кастелу, у Сантосу, због умешаности у криминалну организацију. Према подацима Цивилне полиције, Малић је један од вођа групе. Према наводима полиције, агенти су претресом куће у којој се Хрват налазио пронашли дрогу, мобилни телефон, таблет, прецизну вагу, као и више визиткарти на име Дарко Малић и личну карту из Хрватске, на исто име. испитује се која је његова улога била у злочину.

Подсетимо, убиство се догодило у петак увече у 19.46, у насељу Ембаре, у тренутку када је жртва, сишла са бицикла, на ком се налазио и његов четворогодишњи син. Нападач му је пришао с леђа и испалио хице.

У тренутку ликвидације, нападач је имао маску и рукавице. Злочин су снимиле надзорне камере, а на снимку се види тренутак када убица прилази жртви и пуца у њу. Србин је упуцан у тренутку када је сишао са бицикла, док му се дете и даље налазило на бициклу. У тренутку када је упуцан, супруга убијеног је скочила да задржи дете како не би пало. Засад није познат мотив ликвидације.

Потерница због убиства Баранина

Иначе, Дарко Геислер, који је убијен, осумњичен је за убиство Баранина Андрије Мрдака. Злочин се догодио 25. децембра 2014. године, испред капије затвора у Спужу.

Како су медији писали, убица је запуцао у правцу Мрдака, наочиглед неколико особа које су такође дошле у посету. Убрзо након злочина расписана је потерница за Геислером, иначе држављанином Србије, који је годинама у бекству. Наводило се да је Геислер близак шкаљарском клану.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".