Контроверзна ријалити учесница Миљана Кулић забринула је остале укућане причом да мисли да је поново трудна, али овог пута са Лазаром Чолићем Золом са којим је недавно покушала да побегне из Елите.

Фото: Принтсцреен ТВ Пинк

 

- Мислим и волела бих да добије. Монструм правио дете због ријалитија, а она говедо једно женско све му верује. Погледаће је Бог овог пута због њене глупости. Још јој ја кажем не можеш да идеш тамо где су ти бивши момци без спирале. Откуд знам да ли ће, када и са ким да се помири. То се код ње не зна, а она, ма ни случајно, не треба ми спирала јер прво нећу ни са ким да се мирим после свега сто су урадили и изговорили, а друго у овој сезони нецу да имам с*ксуалне односе ни случајно. Нема шансе. И ја јој поверујем јер је стварно било много гадости са њихове стране, скраћеног балвана. И ето њено обећање, лудом радовање - рекла је Марија Кулић.

Фото: АТА имагес

 

Подсећања ради, Зола је дисквалификован из ријалитија и тренутно се проводи по Бечу.

Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола побегли су тада заједно из ријалитија, Миљана се вратила у "Елиту" и том приликом је цимерима открила шта се десило.

- Дисквалификовао се. Требали смо да одемо да преговарамо за апартман, или Рајско острво, пошто смо радили неке ствари. Међутим, он је тражио 100.000 евра да му се дају одмах исте секунде до краја ријалитија. Наравно, нико не пристаје на уцене - рекла је Миљана тада.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".