Драгомир Ј. (45) звани Гиле из Старчева преминуо је након што су га брутално претукли младићи стари свега двадесетак година уочи дочека Нове године у Панчеву! Несрећног Старчевца су тукли до те мере да су му смрскали лобању и кичмени мождину, а после готово целонедељне борбе лекара он је преминуо за Божић!

- До инцидента је дошло у новогодишњој ноћи, а незванично се као разлог наводи рачун и неплаћена четири вињака у панчевачкој кафани. Наиме, мушкарац (45) који је касније преминуо од задобијених повреда, након посла свратио је у оближни угоститељски објекат како би попио које пиће уочи новогодишње ноћи док не сачека последњи аутобус који иде за место у којем живи. Тада су за његов сто села два, сада ухапшена, младића.

- Прича је да су окретали туре једни другима, а у једном тренутку је дошло до свађе због неплаћена четири вињака. Када је мушкарац (45) изашао и кренуо ка станици, два младића су пошла за њим и након краће свађе задали му тешке телесне повреде главе, кичме, а како сазнајемо несретном човеку је била сломљена и лобања. Додуше, у том тренутку је човек био жив, иако је лежао на земљи, а према речима сведока, њега су и таквог наставили на шутирају. Након тога су чак и покушали да му узму новчаник, али вероватно када су видели да у њему нема толико новаца, али и да несрећни човек и даље дише, новчаник су му вратили. Након тога, тело настрадалог човека су однели иза архиве града Панчева и ту га сакрили у оближњем жбуну.

- Њега је пронашла Хитна помоћ, али је након седам дана преминуо, тачно за Божић. Цео инцидент су снимиле околне надзорне камере уз помоћ којих је полиција препознала младиће који су извршили злочин. Потом су ухапшени под сумњом да су нанели тешке телесне повреде, па је случај прешао у случај тешког убиства.

Курир

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".