У сарадњи са ПУ Панчево ухапшени су Н.Г. (20.) и А. Б.(22) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело тешка телесна повреда услед чега су довели у опасност живот оштећеног Д.Ј.

- Осумњичени су у ноћи између 31. децембра 2023. и 1. јануара 2024. године у Панчеву, у угоститељском објекту "Моја Кафана" физички напали оштећеног Д.Ј. тако што су му задали више удараца рукама и ногама у пределу главе и тела, а потом оштећеног који је био без свести пренели иза зграде Архива Панчево, где је пронађен од стране СЗХМП Панчево - речено је Куриру у Основном јавном тужилаштву у Панчеву.

На предлог тужилаштва, Основни суд у Панчеву одредио је притвор осумњиченима Н.Г. и А.Б. због постојања особитих околности које указују да ће ометати поступак утицањем на сведоке.

Имајући у виду да је оштећени Д.Ј. преминуо дана 7. јануара 2024.године, ОЈТ Панчево је донело наредбу да се изврши обдукција преминулог, након ког налаза и мишљења ће ОЈТ Панчево списе предмета, упутити Вишем јавном тужилаштву у Панчеву, као стварно и месно надлежном тужилаштву, на даљу надлежност и поступање.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: