Теодора Џехверовић оперисана је на Бадње вече у Београду. Како је открила, година јој је почела лоше јер је због пуцања цисте морала на хитну интервенцију.

Фото: АТА имагес

 

- Драги моји, за мене су искушења од првог дана ове године. Таман што је почело да и буде боље, добила сам страшне болове у стомаку. На Бадње вече сам оперисана. Имала сам цисту на јајнику која је пукла и стање ми се због тога погоршало - започела је Теодора, а онда додала да се сада осећа боље:

- За сада је све у реду, сем што ме наравно ране боле, али се надам да ће то све бити добро и да ће да зарасте све како треба. И поред тога, не мењам мишљење да ће ово бити једна предивна година којој се свим срцем радујем - написала је певачица.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ теодораџехверовиц'с профиле пицтуре теодораџехверовиц

 

Њена мајка, Гордана Џехверовић изјавила је да је поред Теодоре и је све очигледно морало да буде тако.

- Теодора је изашла из болнице, са нама је, лакше је да водимо ми бригу о њој. Добро је хвала Богу, све је добро прошло. На Бадње вече се све догодило, у 10 минута нам се живот окренуо, нисмо знали шта нас је снашло, али сада је све добро и она се опоравља - рекла је Гоца Џехверовић.

Подсећања ради, Теодора је 1. јануара отказала наступ који је имала и обавестила све пратиоце да је у лошем здравственом стању и да им се извињава што мора да одложи све за неки други пут.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".