Фолк певач Љуба Перућица отворио је душу о браку са водитељком Катарином Колозеус, а потом и признао све о њиховом упознавању и како је до истог и дошло.

Фото: АТА имагес

 

- Упознали смо се на телевизији, ја се тога и не сећам, али смо се званично упознали када ме је замолила да ме сними за емисију ‘Папараззо’, она је водила и уређивала ту емисију. Рекао сам ‘океј, услуга за услугу, теби треба материјал за емисију, а ти мени даш број телефона’ и она није пристала али игром случаја, Јелена, Динчина садашња жена је радила са њом на телевизији. Јелени је требала нека информација о Динчи, па је она замолила Катарину да пита мене, а Каћа није хтела да је не бих смарао. Јелену је интересовало до када ћемо Динча и ја да будемо на зимовању. Почели смо да се дописујемо, отишли смо на кафу и ево сада имамо сина - испричао је Љуба, па се дотакао њеног проблема са цистама.

 

 

- Да, она је оперисала бенигни тумор, цисту на јајнику. То је све на време урађено, смањила се могућности да затрудни, али доктори кажу да када се оперишу у том првом периоду жене буду плодније. Она је морала да прима један хормон након операције, тај хормон не би смео да се прима ако је жена трудна, то се не даје, али су на конзилијуму рекли да мора да прима. Доктор је тако одредио, иако она није хтела, имала је осећај да то не треба да ради. Тај хормон иначе утиче на жену у смислу да када почне да прима хормон, жена улази у менопаузу и не може да остане трудна. Хвала Богу, баш у том периоду када је примила први хормон, она је остала трудна, и видиш како се чуда дешавају - испричао је Перућица:

- Рекао бих људима да не одустају никада, нама су годинама говорили да иде на вештачку оплодњу, а ми смо бежали од тога, знали смо да не треба силити ствари, да све треба да буде природно. Доктори су нам говорили да улазимо у године и да треба да се одлучимо на вештачку оплодњу, ми смо размишљали о томе када су нас убеђивали, али нисмо хтели. Када се све то издешавало, она остане трудна и на сваком том конзилијуму се жалила на разне ствари, а доктори су јој говорили у фазону ‘ма дај, шта ти знаш’. Моја жена је естета, она воли да се среди, нашминка, не воли ни до продавнице да оде ако није сређена. Када год је ишла на конзилијум, она се среди и верујем да је нису доживљавали уопште, схватили су је неозбиљно. Она им је говорила да се не осећа добро, надима се, стомак јој расте, а они су јој рекли да је то због хормона - рекао је Љуба за домаће медије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".