Астролози су издвојили четири знака којима се смеши богатство, а да ли сте и ви међу њима, погледајте у наставку текста.

1. Девица – добитник лото у астролошком свету

Браво, Девице! 2024. године бићете праве астролошке рок звезде. Јужни чвор у Ваги ће ослободити вашу другу кућу, што значи да ћете можда престати да проверавате цене на јеловницима ресторана. Са својим новим пасивним приходима, коначно ћете моћи да приуштите онај дизајнерски комад који сте толико дуго обожавали у излогу.

Фото: Профимедиа

 

 

2. Шкорпија – Од пепела до богатства

Драге Шкорпије, да ли сте спремни? 2024. године, можда ћете коначно пронаћи ону магичну формулу новца коју сте тражили у хороскопима. Јупитер ће вам намигнути из Бика и рећи: „Сада је време!“ Припремите се за финансијску реконструкцију као што би Гордон Ремзи урадио у кухињи.

Фото: Профимедиа

 

 

3. Јарац – Рад, рад и још посла… али са разлогом

Драги Јарчеви, 2024. ће за вас бити као распродаја у вашој омиљеној продавници. Плутон и Јупитер могу учинити да се осећате као да сте на стази са препрекама, али обећавамо да ће циљна линија бити вредна труда. Ваша упорност ће бити награђена са више нула на вашем банковном рачуну.

Фото: Профимедиа

 

 

4. Рибе – Интуитивни за богатство

Рибе, спремите се за астролошку емисију! Северни чвор у Овну ће вам осветлити пут ка материјалном богатству. У 2024. можда ћете почети да улажете мудрије од Ворена Бафета на одмору. И не заборавите, понекад је добро послушати свој унутрашњи глас када вам каже: „Купите ту торбу!“

Фото: Профимедиа

 

 

И на крају! Било да сте међу срећним знацима или не, запамтите да је новац само папир (или број на екрану), али стил и харизма су вечни. Будите срећни и останите шик.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: