Данас се у домовима православних верника обележава најрадоснији хришћански празник, Божић.

Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић, познат је као неко ко држи до своје вере, али и обичаја.

Новак је само једном на свом Инстаграм профилу поделио божићну трпезу и то 2021. године, а тада се на њиховом столу нашла и чесница која је изазвала лавину коментара.

Наиме, чесница није била уопште украшена нити декорисана, већ сасвим без и једног детаља, што је многим људима тада запало за око.

Фото: Инстаграм принтскрин/djokernole

 

 

Да подсетимо, добро је познато да су најбољи тенисер света Новак Ђоковић и његова супруга Јелена Ђоковић Новак заговорници здраве исхране, а своје навике преносе и на децу, истичући да им прија и да су никад здравија.

Тако је Јелена једном приликом открила какав доручак веома често спрема Стефану, али и себи, а реч је о мешавини семенки са кокосовим млеком.

Фото: АТА имагес

 

 

- Некад су различите пропорције, али мање-више је увек исто: чиа семенке, конопља, мака семенке, дуд, лан, какао, кокос, каму маму, ванила и овас плус кокосово млеко. Сутра ћу само додати свеже воће и свеже цеђен воћни сок уз ово - написала је Јелена поред слике доручка, који се заправо спрема ноћ пре. Преко свих ових сувих намирница налије се кокосово млеко, покрије се и остави се да одстоји до јутра.

Јелена је једном приликом истакла да су и Стефан и Тара сада само на биљној исхрани.

Фото: Профимедиа

 

 

- Стефан је имао нормалну исхрану са месом и рибом првих годину и по дана, а онда је прешао на биљну исхрану и много је добро и много је здрав, а Тара је од почетка до краја, само на биљној исхрани, хвала богу никада нисмо имали проблема са њеним здрављем. Деца су потпуно на биљној исхрани, без икаквих проблемчића, једу кромпире као луди и краставце и шаргарепе. Доста им дајем и смутије и зелениш, све то изблендам, нека деца су генији и одмах све једу, моја деца не једу још зелене салате, али не паничим, јер им то дајем кроз суплементацију или шејкове. И не пржимо, већ кувамо, једу кувани кромпир или пире - објаснила је Јелена једном приликом.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: