Сада се њена ћерка Јелена огласила на свом Инстаграм профилу и упутила емотивне речи мајци уз заједничку фотографију која је многима  натерале сузе на очи.

- За неке си врхунски уметник сјајне појаве и божанског гласа, за неке си чувар традиционалне народне музике, за неке си светски певач на преко двадесет језика... Некима си пријатељ, некима професионалац и колега...а некима си променила или живот спасила. А мени си га дала. За мене си моја мајка, једна једина... Најбоља на свету. Мој узор, мој идол, мој животни сапутник, подршка на свакој раскрсници, мој мигавац и путоказ. Желим још времена са тобом, још јутарњих кафа, пасуља и сарми, још кифлица и још рецепата. Желим још твојих савета. Желим још Божића, Ускрса, славља и рођендана. Желим још твог радосног ветра којим кажеш 'само напред', још твоје удобне стене у коју си урезала 'не брини ништа, имаш ти мајку', још пуно топлих загрљаја, још твојих осмеха и вансеријског хумора -  написала је Јелена Његомир и наставила.

- Znam da je tvoja snaga vanzemaljska, a naša ljubav večni plamen, ali mi ipak nedostaje tvoja ruka u mojoj. Jedinu utehu pronalazim u tome što znamda sam ti mnogo puta rekla koliko te volim i koliko mi značiš. Jedino ti nisam rekla da je tvoja dobrota bezgranična, ti si bila anđeo koji je hodao po zemlji. Ti u to ionako ne bi poverovala. Jer kao svaki anđelo bila si nesvesna svoje veličine. Volela bih kada bih mogla da dostignem makar delić onoga što ti jesi, ali to se ne postaje, to se rodi. Mada znam i da si ponosna na mene ovakvu kakva jesam. Svaki moj hrabri potez bio je lak, jer si ti bila moja zaštitna mreža. Sada to više nemam, ali nosim te u srcu kao i pre, i ne puštam. Nosim u srcu sve naše trenutke. To mi niko ne može oduzeti. Za jednog anđela sve što napišem je malo. Znam da me još uvek čuvaš i da ću od tebe rukom bezuslovne ljubavi biti zauvek vođena. Volim te beskrajno - navela je ćerka Merime Njegomir na Instagramu.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".