Певач Мирко Кодић не опоравља се након што му је изненада преминуо син Александар Кодић.

-  Александрова мајка Јасна и ја смо се седам година молили Светој Петки да добијемо дете и Света Петка нам је услишила молитве и подарила предивног сина, који је и умро на Свету Петку. Према неком мом размишљању, Света Петка је Александра донела на овај свет, она га је и одвела негде на неко боље место, где је Господ рекао, он неће свашта, а мој син је био све. Сваки дан схватам да га немамо више, рекао је Кодић.

Фото: АТА имагес

 

 

Хармоникаш је, раније испричао како ће наставити да се бави музиком јер је његов наследник то волео, иако се после његове смрти скроз повукао.

- Прво сам рекао да ћу скроз да паузирам кад је музика у питању, а онда сам схватио да мој наследник то никако не би желео. Александар је волео музику, одзванја ми у глави свака песма коју је певао, поготово за Црвену Звезду коју је толико волео. Зато сам одлучио да наставим да радим оно што сам радио, без трунке тога да ме гризе савест. Да је другачија ситуација, другачије бих и поступио, објаснио је певач са сузама у очима недавно, па је додао: 

- Много колега је било уз мене у најтежем периоду. Наравно, породица пре свега. Бол за сином никад неће да прође, али човек временом може да нађе начин да се лакше носи с губитком, па сад како му буде. 

(Република)

БОНУС ВИДЕО: