Архтекта Ема Аврамовић је била на позицији плавог такмичара, а већ је учествовала у Слагалици и то пре 7 година, када је стигла до четврт финала.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/РТС Слагалица - Званични канал

 

 

Богдан Вујанац је пореклом из Рашке, овде студира, друга је година и вечерас је био на позицији црвеног такмичара.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/РТС Слагалица - Званични канал

 

 

Богдан је прву игру прошао без освојених поена, у другој "мој број" је освојио 10 поена, затим је опет остао без поена у "корак по корак" и пре игре Скочко, резултат је био 55 за Ему. Богдан је затим погодио добитну комбинацију и освојио још 10 поена.

Прошле су и "Спојнице", а после њих је резулат био 99 за Ему и за младог Богдана 36. Уследила је многима омиљена игра, "Ко зна, зна" која често уме да преокрене игру.

Међутим, Богдан је одговорио на једно питање погрешно па му је одузето 5 поена и спао је на 31, да би одговорио на још једно питање погрешно, и укупно остао без 10 поена. Што наш народ каже, отишао у минус.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/РТС Слагалица - Званични канал

 

 

Ема је отворила прву асоцијацију, решила прву колону, а убрзо је дала и коначно решење. Богдан је успео да реши другу асоцијацију.

Ема је на крају првог сусрета рекла да је јако задовљна, али да није реалан резулата и да су јој се асоцијације боље отварале и да има искуства за разлику од Богдана коме је ово први пут у Слагалици.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/РТС Слагалица - Званични канал

 

 

Богдан је рекао је у другом сусрету жели мало мање треме на шта се водитељка Милица Гацин насмејала и рекла да трема не доноси ништа конструктивно као што су причали на почетку снимања па се може закључити да је млади Богдан имао велику трему која је утицала на његову концентрацију. Видећемо шта ће бити у другој емисији.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: