Астролози у најпаметније представнике зодијака убрајају следеће знаке:

Ован

Они све раде у ходу, па је тешко наћи поље деловања у коме се они не би снашли и доспели на сам врх. Иако им је сфера интересовања велика и много знају, чак и да се деси да нешто не знају, влро брзо ће се снаћи и потражити праве информације на само њима знане начине. Води их интуција, па ако затреба да се од више различитих информације профилтрира она веродостојна, у томе ће бити сто одсто успешни.

Шкорпија

Шкорпије су можда једини знак чији представници комбинују не само женске већ и мушке когнитивне способности, што удвостручује њихову конкурентност у односу на друге. У решавању озбиљних проблема, они, по правилу, користе и интуитиван и логичан приступ, који им омогућава да нађу одговор на најтежа и најважнија питања.

Јарац

Јарчеви често нису од рођења даровани натпросечним менталним способностима – најчешће их стичу емпиријски, правећи покушаје и грешећи. Наравно, за то је потребно неко време, али се њихово знање, поткрепљено искуством, цени много више од онога што се црпи из уџбеника. Поред тога, представници знака добро користе оно што знају и умеју: увек „погођају“ без промашаја, погађајући мету чак и са велике удаљености - где други најчешће маше.

БОНУС ВИДЕО: