Певач Дарко Филиповић недавно се нашао у центру скандала након што га је супруга Јасмина наводно преварила са његовим другом, па је после 12 година уследио развод брака.

Фото: АТА имагес

 

Певач је одмах после скандала отпутовао на егзотични Тајланд, а чини се да му је ово путовање и те како пријало. Он је са ове далеке дестинације поделио гомилу фотографија и снимака, а многи његови пратиоци зачуђени су шта све сме и жели да проба.

Фото: Инстаграм принтскрин/николицнемањафб

 

Његов колега Немања Николић прокоментарисао је једном приликом вест да је његов колега купио два стана у Грчкој и том приликом испрозивао Дарка.

- Свака част, мени је драго да то чујем, штедео је на време. Имали смо и ми неке уштеђевине, али све је то пресушило, а живот у Београду је скуп, имамо трошкове, децу, морамо да се хранимо, а кад то пресуши може да буде опасно. Он нама кафу никада није платио и када смо пуно пара зарађивали и били најпопуларнији. Он је од динара правио три, то је уметност и треба да му завидимо. Свака част, ја смем да га прозовем јер смо заједно почели, били тим и као браћа, ја смем то да му кажем - рекао је Немања Николић једном приликом у емисији "Ексклузив".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".