У току вечери дошло је до суочавања контроверзног пара - Мионе Јовановић и Ненада Алексића Ша, који је вечерас доживео тотално помрачење. Миона је поново имала "својих пет минута" па је почео да пени, те је обезбеђење улетело на имање. 

Ненад је у једном тренутку дохватио саксију са бетона и почео да баца свуда по имању, па је покушао да разбије стакло на прозорима. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Шта је ово? Шта је ово? Стани Ненаде! У праву си и за тебе и за мене, тако да каже! Кува кафицу, врти оно и к*рчи ми се! Миона брате! Ниси била таква, због родитеља си постала таква! Где је лепа реч? Где је? Загрлиш ме! Еј! Који лажов! Брата ми, нисам рекао, нисам је опсовао! Пеђе ми рођеног -  урлао је Ша и залетео се као Миони, а онда почео да разбија све по имању. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- А што бацаш то, дивљаку? Хоћеш ли да станеш? - покушала је Миона да га смири.

Ненада је обезбеђење склонило испод трема, где су га посадили да седи, како би дошао себи, али је он и даље добацивао Миони да је готово, претећи да ће да побећи са имања.

- Реч нисам рекао, споменуо нисам, ни маму ни ово друго. Ни једне секунде! Ја немам снаге! Идем одавде! Готово је! Срам те било - кукао је Ша. 

БОНУС ВИДЕО: