Зорана је у неколико наврата говорила о проблемима са здрављем и није крила да су последица кредита у "швајцарцима" који је једном приликом узела.

- Позајмила сам новац од пријатеља за концерт, па сам онда узела и стамбени кредит у банци у швајцарским францима. Због тог дуга сам се разболела! Била сам под великим стресом и добила хормонски поремећај, због ког сам имала много здравствених проблема. Ушла сам у "Фарму" да бих изашла из дугова, али ни тада нисам решила проблем јер ми је хонорар исплаћен у ратама. Још нисам вратила све дугове. Када се то буде десило, тај дан ћу да славим као свој други рођендан. Е, онда ћу опет да направим концерт у Центру Сава, таман да се поново увалим у дугове... Најслађе се смејем на свој рачун - рекла је тада певачица.

Фото: Катарина Михајловић

 

 

- Имала сам две велике љубави и успела сам да их сачувам од очију јавности. Није лако бити мој мушкарац! Веза са мном подразумева да на све јавне догађаје идем сама, а не са оним са ким се забављам. То партнерима може да смета - рекла је певачица и први пут коментарисала приче да је била у вези с глумцем Банетом Видаковићем.

Фото: Катарина Михајловић

 

 

- Он је глумчина и посебно биће које много волим, али нас двоје никад нисмо били у вези. Када су медији о томе писали, лепо је рекао да нас веже нежно пријатељство. У мени ће увек имати пријатеља.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: