Душан Влаховић је добро крио свој приватан живот, годинама су многи нагађали његове девојке, а фотографија са новом-старом изабраницом Вањом Богдановић је поткрепила новије приче. Мало људи зна да се они познају од малих ногу, да су већ били заједно, али да га је лепотица оставила када је био у Италији.

Фото: М. В.

 

 

У питању је Вања Богдановић, девојка која нема ни 300 пратилаца на инстаграму. То је изненадило многе, Влаховића прате 2.000.000 људи и многи су очекивали да буде са девојком која је жељна експонирања на друштвеним мрежама. 

Десило се управо супротно, па њен профил нико не може ни да погледа. 

Раније су писали већ медији у Италији да је нападач Јувентуса раскинуо са италијанском манекенком Каролином Страмаре како би се вратио Вањи. Писало се и о томе како је Душан упознао Вању док још није био познат и богат. Родитељи су им кућни пријатељи, пре пет година су упловили у везу и брзо раскинули. Ипак, љубав се опет распламсала.

 
 

Фото: Инстаграм принтскрин/atelier.mirarri

 

 

Атрактивна Италијанка Каролина Страмаре, коју су својевремено повезивали са Душаном Влаховићем, своју љубав је нашла у Пјетру Пелегрију. Иако заносна Каролина и Душан никада нису јавно потврдили своју везу, медији на Апенинима прозвали су је "Влаховићева мисица" и ту "етикету" дуго је носила са собом.

Међутим, сада је итаијанска лепотица јавно открила везу са једним другим фудбалером, Пјетром Пелегријем, који баш попут Влаховића наступа у Торину.

За разлику од српског нападача који брани боје далеко славнијег Јувентуса, Пелегри је члан екипе Торина и саиграч је наших репрезентативаца Вање Милинковић- Савића, Луке Илића и Немање Радоњића.

БОНУС ВИДЕО: