Воја је једном приликом публици испричао да је своју драгу упознао случајно на Трећем каналу где је и сам радио својевремено, а ближи контакт успоставили су на манифестацији коју је уместо Воје требало да води Дејан Пантелић.

Фото: В. Данилов

 

 

- Можда би сада Деки био у браку са њом. Од те манифестације смо се наредних пар месеци учестало чули и започели везу - рекао је водитељ и истакао да се њихов однос јако брзо развијао, после само пар месеци почели су да живе заједно, а и њихов син Ђорђе се родио недуго затим.

Водитељ је испричао да се њихов однос јако брзо развијао, после само пар месеци почели су да живе заједно, а и њихов син се родио недуго затим.

- Када је Маја остала у другом стању, нисмо били по принципу да морамо да правимо свадбу. Ми смо наш потпис ставили на папир седам дана након што смо одлучили да везу ипак озваничимо - говори Воја.

Будући да су се они венчали 7. августа, а син Ђорђе је на свет дошао 10. у истом месецу, често се шале и кажу да је он “атомска беба”, направљена за три дана.

Фото: АТА имагес

 

 

Још једна занимљивост која је обележила њихово венчање јесте дан када су изговорили судбоносно “Да”.

С обзиром на то да су га пријатељи често притискали питањем “Када ћеш да се жениш”, он је често у шали одговарао свима - У четвртак.

- То је један од ретких дана када ја не радим, а и глуп је дан, ништа се не дешава четвртком, па да попунимо дан. И би четвртак, што је најинтересантније - присећа се он.

Воја често има шале и на свој рачун, па имајући у виду да је на венчању носио бели ланени комплет и папуче, за себе каже да је као папучар ушао у брак.

Једном приликом питали смо шармантног водитеља, који годинама увесељава телевизијску и радијску публику својим шалама и доскочицама, шта је најлуђе што је до сада урадио због љубави за своју жену.

- Довољно сам луд сам по себи, тако да треба да питате моју жену како издржава те моје лудорије. Можда у некој младости, па више ни не памтим. Ових последњих година ове обичне, свакодневне ствари које нам се дешавају су довољно луде. Оно што је најлепше што чинимо једно другоме то су нека лепа изненађења. Ја сам неким малим поклоном изненадио жену, а није био неки посебан датум, као Дан заљубљених, нечим што уопште није очекивала. Нешто специјално за њен мобилни телефон.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Наручио сам и уручио јој то недавно. Много се обрадовала. То су те неке ствари које улепшавају сваку везу. Све што је испланирано и везује се за неке датуме то није искрено, увек сам више за неке спонтане ствари. Мени су у младости увек биле најбоље журке и скупови они непланирани, а не они које наменски чекаш, Нове године, рођендани и остало. Чак је још лепше кад одемо у провод неким радним даном - открио је Недељковић

Поред тога што је посвећена породици, Маја је и те како предана послу и успешна у својој професији.

- Она је завршила медицину, ради као лекар у Заводу за трансфузију крви и тренутно је на специјализацији за неке крвне ствари које не умем ни да изговорим. Максимално је подржавам као што и она подржава мене. Било би ми небитно и да је Маја 17 година старија од мене, јер сам у њој нашао особу која ме чини срећним - рекао је он својевремено за магазин “Хелло”.

БОНУС ВИДЕО: