Гоца је рекла да нема проблем са тим браком, све док му се не спомиње име, а онда додала како смо сви ми имали неке грешке у животу, па и она.

- Немам ја проблем са претходним браком све док му не помињемо име. Сви смо имали грешке и правимо грешке у животу. Да се разумемо, није он моја прва грешка у смислу емотивном. Била је такође једна крупна грешка пре њега и ја сам из једне грешке улетела у заправо исту грешку, али је она антипод, а антиподи су заправо лице и наличје исте ствари - испричала је Гоца и отворено признала:

- Да нисам била у тој вези, можда никада не бих била у браку са...

Фото: Инстаграм принтскрин/ivanmarinkovic79_official, АТА имагес

 

- Али не бисте имали Лену, то би био грех - надовезала се Славица Ђукић Дејановић.

- Тако је. Ја апсолутно не жалим због свог првог брака, одмах да се разумемо. Била је грешка у смислу тога што сам свом детету изабрала оца који, ево рећи ћу, није достојан таквог детета - рекла је јасно она и истакла да се стиди свог избора.

Фото: АТА имагес

 

- Да. Ја сам ишла на психотерапију да себи опростим ту грешку. Ја то нисам видела. Успела сам зато што ми је ваша колегиница на моје како је могао ово, како је могао оно, мени то никада не би пало напамет да урадим некоме, непријатељу најгорем а не родитељу свог детета, рекла: "Немојте да се љутите на себе не можете у другима да препознате оно што немате у себи и да предупредите". Онда сам стала и рекла себи: "Да, мени мозак не иде тако далеко. И то је све легитимна ствар, ништа он није погрешан, ја сам погрешна у његовом и он у мом животу. Он је са неким другим вероватно компатибилан, са мном није јер то није мој систем вредности и није моје морално етичко стабло такво. Ја нисам тако васпитавана да живим. Зато ја никада не говорим лоше, чак се и спрдам на свој рачун, али ево сто пута бих га поновила да имам своје дете. И да је сто пута било горе, да бих имала њу и да имам ово што сада имам са њом, ја бих то поновила - рекла је Гоца.

О томе какав је сада однос Лене и тате, Гоца је кратко рекла:

- Па, немају никакав однос. По заслузи све иде у животу - истакла је она у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" на Блиц телевизији.

БОНУС ВИДЕО: