Он је наводно био у алкохолисаном стању, па се саплео и пао на гајбе. Затим је отишао у полицију и пријавио напад. Очевидци су изјавили да га није нико гурнуо. 

Сада се огласио власник ресторана и рекао да је локал у то време био затворен: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

 

- То је мој локал, син је остао то вече ту. Сви су били пијани, седели су ту и сви су били пијани. Нисам ни обраћао пажњу, нисам ни знао да је он ту. Мој син је био тамо, рекао им је да иду јер је прошло 12 сати иза поноћи. Нико никог није ударио ту, верујете ми. Свако вече је ту проблем са гостима кад треба да се изађе, ја радим до 12, а они би били до јутра, не мислим на Стојана него на госте. Они су изашли из кафане у 12 сати, а он је кажу отишао у Дом здравља у 4 часа ујутро, или пола пет ..... Појма немам ни шта је рекао тај МЦ Стојан, ја га не познајем, не слушам ту музику - рекао је, па додао:

- Није он агресиван, тај МЦ Стојан. Кажу да је био још пар пута, али ја никада нисам био у локалу кад је био ту. Видео сам кад је ушао ту, да је частио пићем све. Он су чуо са мојим сином и рекао да ће доћи да се извини. Полиција је од сина узела само изјаву, од мене нису јер и нисам био тамо - закључио је власник локала за Телеграф.

БОНУС ВИДЕО: