Момчило је спортски новинар и књижевник, а ради и као професор на једном приватном факултету у Београду.

Леа и Момчило су заљубљени као првог дана, а једном прликом је одитељка изјавила да не може да нађе ману свом вољеном мужу. 

Њихова прича је посебан пример да људи који се кратко познају, могу успети и сачувати брак. После недељу дана познанства, су решили да изговоре"да". Ова бајка почела је у лифту у згради "Политике". 

- Муж ме је пре свега освојио интелигенцијом, он је један аналитичан и образован човек. Кад смо се упознали, на први поглед ми се допао физички, јер је изузетно згодан мушкарац, са манирима, духовит и другачији од многих које сам сретала - рекла је она, па додала: 

- С временом сам га упознала и на други начин, као човека посвећеног бројним интересовањима, као продуховљеног интелектуалца који зна да ствар постави на своје место. Кад размишљам да ли ми код њега нешто смета, могу само да се нашалим, јер је то ретка особина за мушкарце са нашег поднебља. Наиме, превише је педантан, као свака Девица у хороскопу. Мада, рекла бих да је то пре врлина, него мана - рекла је Леа једном приликом за Хелло.

Леа и Момчило Јокић након три године брака добили су ћерку Сару Мију. Њихова наследница је са 22 године дипломирала режију, затим уписала мастер студије, а окушала се и пред телевизијским камерама.

БОНУС ВИДЕО: