Гостујући у емисији "Кец на једанаест" на телевизији К1, глумац Милан Цаци Михаиловић, причао је о доласку певача у Атеље 212. Где се представа са Зораном Радмиловићем у главној улози играла.

- Била је серија "Тома" и сада у једном кадру видимо Мику Антића, Зорана Радмиловића и Тому Здравковића. Можда да ту сцену нисмо видели, вероватно ми те људи не бисмо повезали на истом месту, не би знали да су се они дружили, не би знали да су комуницирали - истакао је водитељ Бошко Јаковљевић.

- Ја не знам тај податак. Можда их је редитељ спојио. Ко зна. Прво, нећу никад да говорим нешто што заиста не знам. Знам да је Тома долазио у "Атеље 212" из неких својих емотивних разлога - рекао је Милан Цаци Михаиловић.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

- Била је нека лепотица? - питао је Бошко Јаковљевић.

- Сигурно. Бар из Томине перспективе - рекао је Цаци.

- Кажу да је он (Тома Здравковић, прим.аут) био романтичан, да је патио за тим неоствареним љубавима. Је л' бар било узвраћено?", питао је Бошко Јаковљевић.

- Нисам сигуран, али могу ти рећи нешто сам радио, да ли је то у Лесковцу или Врању, сада нисам сигуран. Изашао сам из хотела и видим у парку леђа споменика једног. Помислио сам да је неки партизан у питању. Међутим, оно Тома. И баш сам се обрадовао - рекао је Цаци, који је навео да није познавао Здравковића.

БОНУС ВИДЕО: