Маја Манојловић важи за једну од најлепших лица на Пинк телевизији, а гледаоце већ неколико година предано извешатава о свим вестима у земљи и свету.

Фото: Јутјуб принтскрин/timon2tv

 

 

Ипак, поред своје блиставе каријере, водитељка је својевремено била главна тема домаћих медија када је упловила у романсу са славним фудбалером Савом Милошевићем.

У вези су били 2015. године, а љубав су на све начине покушавали да сакрију од очију јавности. Водитељка је тајно неговала своју везу са познатим фудбалером, док се у медијима писало да је она наводно била камен спотицања у његовом браку, што је фудбалер након озваничења везе оштро демантовао.

Фото: Игор Маринковић

 

 

"Емотивни део брака није функционисао и због тога смо Весна и ја одлучили да се разведемо. Сви наслови у новинама су измишљотине, јер сам Весни одмах рекао за Мају, а најбитније ми је да ништа од тога не повреди моју децу", рекао је Саво тада за домаће медије.

За емисију "Премијера" Саво је тада и открио чиме га је Маја освојила:

"Маја ми се допала чим сам је угледао. Седели смо у истом друштву, и како нисам знао ко је она, морао сам да се распитујем и да је тражим на Јутјубу", рекао је тада.

Фото: В. Данилов

 

 

Ипак, до раскида је дошло након свега неколико месеци, а водитељка је данас срећно заљубљена у свог новог партнера ког није приказала јавности, али је у неколико наврата истицала да "не може да замисли свој дан без њега".

БОНУС ВИДЕО: