Након раскида са колегом Харисом Берковићем, са којим је неколико година била у љубави, певачица је прекинула и сарадњу са менаџером који је бринуо о њеној каријери још од “Звезда Гранда”.

Она је отворено причала да је финансијски била искоришћена и када је то сазнала, да је све у своје руке узела њена сестра Марија. Управо та “чистка” је оно што је обележило 2023. годину.

- Памтићу је по новом албуму и прекиду послове сарадње. Искрено, и по неким другим прекидима, али и новим почецима. По новој и бољој енергији. Ова година је почела јако лоше, али се завршава и више него добро, што нисам очекивала - признала нам је Рада, која је једна од ретких познатих личности која јавно говори о поразима, грешкама и лошим осећањима.

- То сам просто ја, таква сам од почетка. Народ ме можда због тога воли. Мислим да не би ни ваљало да се сада променим - рекла је, а онда се ипак предомислила:

- Уствари, могла бих мало да се суздржим у својим изјавама и коментарима, али када бих себе ограничавала и суздржавала, била бих као робот. Чим укључим мозак, ту више нема енергије. Зато искључим мозак па причам.

Рада иза себе има неколико јавних веза о којима је причала, а последња у низу се завршила после неколико година забављања са млађим колегом Харисом Берковићем. Певачица не крила да прижељкује породицу и мужа, али признаје да је тешка као особа.

- Избирљива сам и то много. Не само када је у питању партнер, него и круг људи који могу да ми приђу. Не дружим се ни са ким, баш тражим много, али то је јер много и дајем.

Приметили смо да, када бира партнера, то углавном буде јавна личност.

- Увек сам бирала људе који су из мог окружења. Моји досадашњи партнери су били певачи, људи који су у овом послу и који ме разумеју.

Рада се осврнула и на лоше коментаре које добија, као и свака друга јавна личност. Негативне коментаре чита, али је не дотичу.

- Да се с тиме борим, променила бих се и покушала да подиђем ширим народним масама, али генерално већина ме воли. Много је мање хејтера. Они лоши коментари, са којим сам се до сада сусрела, су углавном на конто тога што сам са села. Константно сам „сељанка“. То је нешто што не могу да променим, тако да се против тога не борим. Шта год да обучем, кажу да сам сељака. Немам проблем ни са тим, довољно сам сазрела.

Како каже, осуде и критике углавном доживљава од људи које не познаје.

- Породица ме одувек подржавала. Нико од њих ми се не меша ни у посао, ни у живот, ни у изглед. Рођена сам и васпитана да будем слободна. Због тога не постоји нико због кога бих променила спољашност или унутрашњост - каже певачица која не крије да највише зарађује међу члановима породице и да није гадљива на новац али га и не велича.

- Обезбедио ми је лакши живот. Све је у томе какав циљ имаш, да ли желиш да другим људима покажеш колико имаш и будеш изнад њих јер више зарађујеш или не. То зависи од тога колико си искомплексиран и колико ти је било тешко пре, па сада желиш да се осветиш неким људима који нису криви за то. Ја немам проблем са тим. Никоме ништа не доказујем и не набијам на нос и показујем колико имам и шта све имам. Само желим да себи и својима учиним живот лакшим, што треба свако ко дође до неких пара, а не да се понашаш као да си вреднији од других.

Певачица каже да у нову 2024. годину улази соло и са једноставним жељама.

- Пожелела бих ово свима, да не доживљавају ни срећу ни тугу превише озбиљно. А шта бих себи пожелела? Имам цео списак ствари... Да ми албум буде успешан, да направим неки мало већи концерт, да купим стан, да се удам... То јесте много, али ево, може бар да, за почетак, нађемо тог неког, па ћемо да га пожуримо мало. 40те су близу - рекла нам је она уз осмех.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: