Пре свега, морате средити своју околину тако да вам се ништа лоше не може десити. Сви кишобрани у кући морају бити строго склопљени, а никако их не смете отворити у затвореном, јер се зна да то доноси несрећу. Затим, никако за љубимца не смете да узмете црну мачку, јер ко зна колико ће пута да вам пређе пут и колико ће патње да вам навуче.

На мердевине не помишљајте – ако прођете испод њих, ко зна шта ће вам се десити. Такође сва огледала морају бити на безбедном – уколико их поломите, наредних седам година црно вам се пише.

Надамо се да не живите у броју 13 – иначе све ове мере заштите падају у воду – несрећа је неизбежна, можете само да се одселите. Најзад, кад изађете из куће, морате да се опремите обавезним средствима заштите од сваког зла – црвеним концем и белим луком.

Када сте се осигурали од неприлика и урока, време је за финансијске савете. Где вам стоји торба иначе? Ако је на поду, решили сте коначно мистерију зашто никад немате пара. То вам је узрок.

Ако држите метлу у дворишту или на тераси, уверите се да је окренута дршком надоле. А један од најтежих задатака који је пред вама, а који доноси паре, је да ваша плата мора да преноћи једну ноћ у кући. Дакле, нема трчања у дрогерију чим стигне уплата.

Затим, поред новца, свима треба много среће у животу, а постоје проверене методе да вам се деси све најбоље. Све почиње у самом дому – тог дана морате да сасвим „случајно“ обучете неки комад одеће наопако. Пре изласка, морате да урадите још две важне ствари: да отворите врата од свих ормара, како би вам се отвориле нове шансе, а и да неко за вама проспе воду.

На путу до жељеног циља, осигурајте се да прођете поред фонтане и у њу баците новчић. Такође, ако видите јато голубова или неких других птица, постарајте се да прођете испод њих у нади да ће вас можда нека наградити врховном срећом – птичијим изметом. Можда успут угазите и у псећи, то је тек срећа. А најјаче оружје за привлачење среће не налази се сваки дан, већ након сати бауљања по ливади. То је наравно детелина са четири листа.

Срећа је једино стварна када се са неким дели, зато постоје и одлични љубавни савети које нуди српско сујеверје. Никад се нећете удати ако седите на ћошку стола. Уколико се ипак удајете, већ знате да је ваш брак пропао и пре почетка, уколико вас је младожења видео у венчаници пре за то предвиђеног тренутка. А ако желите да вас свекрва воли, редовно једите окрајак хлеба.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".