Марија је наступ у Зеници отворила песмом "Паметна и луда", а десетак минута пре поноћи је на бину позвала Зеничане Хану и Адија.

Њих двоје су крај старе године обележили просидбом. Ади је пред Маријом запросио своју девојку Хану, а она је одговором одушевила свог изабраника, али и Марију, као и хиљаде присутних.

Ипак, њен наступ је обележило и нешто негативно. Она је у више наврата упозоравала да извесни људи престану да бацају петарде на саму бину, пише Дневни аваз.

Фото: АТА имагес

 

Петарде су, ипак, наставиле да лете ка њој и музичарима, што је за последицу имало то да Марија свој наступ скрати за око 15 минута, што је разочарало њену публику, али је било неопходно због безбедности људи који су били на бини.

- Драги, добри људи, због кретена ћемо ову ситуацију завршити 15 минута раније. Ја сам сигурна да неко ко је у близини те особе зна ко је она је па је нађите и ј*бите јој ви матер после, ОК? - рекла је Марија.

Певачица је додала да она "не може против себе" и да "свој посао ради како треба", а да "с лудацима не жели да има посла".

- То је сада мање важно. Шта хоћу да кажем? Била је част и задовољство певати ових сат и 45 минута за вас. Дуго ми се ова ситуација није десила. Правићу се да се није десила. Сигурна сам да ни ви нисте баш поносни на то, али хајмо то пустити на страну - рекла је.

Последња пјесма коју је отпевала је "Није љубав то".

(ДневниАваз, Кликс)

БОНУС ВИДЕО: