Иван је после развода од певачице 2011. године започео ријалити каријеру, а после "Фарме" и "Парова" недавно је поново ушао и у "Задругу 7 - Елиту", у којој је учествовао и прошле сезоне и тада је пред улазак испричао све тајне брака који га је обележио за цео живот.

- Искрено, био сам велики Гоцин фан, једва сам чекао да је упознам! Почео сам да радим као конобар у једном кафићу у Београду 2005. године, а упоредо сам продавао фирмирану гардеробу у бутику, где ми се остварила велика жеља! Гоца је једног дана дошла ту и тад смо се први пут видели. Онда је често свраћала и куповала ствари од мене. Поверила се нашој заједничкој другарици да јој се допадам и тражила јој мој број телефона - почиње причу Маринковић и додаје да није веровао да ће успети да заведе поп звезду:

- Нисам ни сањао да ћу успети да је смувам, а камоли да се оженим њом. Прве интимне односе смо имали у Дому синдиката, али не бих откривао тачно у ком делу дворане и како је све изгледало - изјавио је Иван без имало срама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Blic/Zadruga Official

 

- Убрзо после венчања, у априлу 2007. Гоца се породила и добили смо ћерку Лену. То су биле године када смо се много волели. Признајем, имали смо доста трзавица и падова у браку, али и много лепих момената, које ћу памтити цео живот.

- У једном моменту почео сам да се понашам као детектив. Пратио сам је и нахватао је са другим мушкарцем на делу! Покушао сам да пређем преко тога, али нисам успео... Због тога смо се и развели. Занимљиво је да је она прва поднела захтев за развод иако сам је ја ухватио у неверству. Признајем да ми није било лако због нашег растанка. Породице су покушале да нас помире, али безуспешно - испричао је Иван Маринковић прошле године за "Информер".

БОНУС ВИДЕО: