Глумац никада није био суздржан када је говорио о својој каријери или приватним проблемима, али само једном приликом је испричао како су се упознали његови родитељи.

Фото: В. Данилов

 

 

Њихова љубавна прича је много интересантна, а све је почело једним огласом у новинама.

Наиме, Тихомиров отац Недељко је био учитељ и на оглас да тражи супругу јавила се управо Грана, његова будућа жена и Тикина мајка.

- Отац је био учитељ и онда је дао оглас. Учитељ тражи жену. Кажу да је мами неко други одговорио на тај оглас. Он је дошао и није рекао да је био ожењен и да има синове. Шифра на том огласу је био наслов романа Франсоа Саган "Добар дан, туго" - рекао је глумац својевремено за Курир.

Тихомиров отац Недељко је био учитељ, а мајка Грана се бавила трговином. Недељко је из првог брака имао два сина, Драгомира и Гордана, а Грани је то открио тек након венчања.

Фото: В. Данилов

 

 

- Када се мама некад жалила на живот који водимо, он би јој рекао шта се жали, када је на огласима писало: "Добар дан, туго". Судбински сусрет љубави им је био. Допали су једно другом. Он је после тврдио да му је послала лажну фотографију. Говорио је да то није она, али то није истина, наравно - рекао је Станић за Курир.

БОНУС ВИДЕО: