Истрагом је утврђено да се ради о двоструком убиству и самоубиству.

АТВ незванично наводи да су у питању чланови једне породице односно мајка и њени ћерка и син који су према прелиминарним резултатима истраге одлучили да се заједно убију. На то указује опроштајно писмо које је пронађено током увиђаја, а у коме су најавили шта ће учинити и шта их је навело на тај очајнички корак.

Разлог за то је тешка животна прича и трагедија која је породицу задесила у мају кад су због леукемије остали без најмлађег члана породице. АТВ наводи да породица није могла да се носи са тим губитком због чега су одлучили да дигну руку на себе. То су учинили тако што је брат пиштољем убио мајку и сестру, а потом окренуо цев ка себи. То су наводно најавили и у писму.

Полиција је саопштила да су у Добрљину пронађена тела З.З. и Љ.К. и мушкарца Ж.З. који је имао тешке телесне повреде настале деловањем ватреног оружја, а који је преминуо током транспорта до болнице.

- Увиђајем којим је руководио тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор утврђено је да се ради о убиству и самоубиству - наводе из полиције.

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на вања@центарсрце.орг, као и преко чета на сајту www.центарсрце.орг.

Волонтери разговарају с људима који су усамљени, узнемирени, повређени, тужни, очајни, несигурни.

(АТВ)

БОНУС ВИДЕО: