Како незванично сазнаје портал Кронике Велике Горице, убица Звонимир Д. починио је самоубиство.

Полиција је објавила да је око 11:20 лоцирала мушкарца, а уласком у кућу у непосредној близини места догађаја пронађена су тела старије чланице породице и мушкарца. Највероватније починитеља кривичног дела убистава и самоубиства.

Мушкарац који је убио супругу и мајку, па себе, био је механичар у ЗТЦ-у, није био проблематичан, причају људи који су га познавали.

Како су рекли очевици догађаја за Јутарњи лист, његова мајка је виђена ујутро како јежи из породичне куће према оближњој цвећари.

- Помозите, помозите, убиће ме - рекла је уплашена жена.

Фото: Друштвене мреже

 

Он је јутрос око 10 сати усмртио супругу у једној продавници недалеко од њиховог дома, где је она покушала да нађе спас, а онда се удаљио са лица места и вратио у породичну кућу, где је полиција након неког времена пронашла његово и тело старије жене, његове мајке.

- Око 11:20 сати на локацији где је полиција лоцирала мушкарца, уласком у кућу у непосредној близини места догађаја пронађена су тела старијег члана породице и мушкарца, највероватније починиоца кривичних дела убиства и самоубиства - саопштила је полиција, преноси Танјуг.

Како пише Јутарњи, недуго затим људи су виђели и њеног сина како трчи у чарапама, гаћама и с пушком у руци. Нажалост, помахнитали мушкарац је убио жену и побегао...

Звонко Д. је пензионисана особа која је до пре три године радила као механичар у Ваздухопловно-техничком центру у Великој Горици.

 

 

Фотографије са лица места можете видети на следећем линку.

СОС телефон за помоћ

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на вања@центарсрце.орг, као и преко чета на сајту www.центарсрце.орг. Волонтери разговарају с људима који су усамљени, узнемирени, повређени, тужни, очајни, несигурни.

(Јутрањи лист)

БОНУС ВИДЕО: