Тамо су га дочекале ТВ екипе на аеродрому, а он је изнео и прва очекивања пред Јунајтед куп који се одржава од 29. децембра 2023. до 7. јануара 2024. Тамо ће заједно са Олгом Даниловић, Наталијом Стевановић и Хамадом Међедовићем представљати Србију, а играће у групи "Е", против Чешке и Кине.

Учешће на Јунајтед купу ће рекордеру по броју гренд слем трофеја бити уједно и припрема за Мелбурн. Ноле ће на Аустралијан опену бранити титулу, односно покушаће да дође до свог 11. трофеја на првом великом турниру у сезони.

- Аустралијан опен је био мој најуспешнији гренд слем и верујем да сваки пут кад поново победите осећате да вам је самопоуздање све веће. Тако је сваке године када се вратим, евоцирају ми се успомене. Волим да играм тамо и на "Род Лејвер арени", то ми је омиљени терен. Надам се да могу да будем добар као и до сада. Наставићу да играм и да се борим - поручио је Новак.

И док се новак спрема за почетак Јунајтед купа, на друштвеним мрежама појавио се занимљив снимак спаринга његовог сина Стефана и тренера Горана Иванишевића. 

Снимљен је поен који је одигран на сервис малог Стефана. Након неколико размењених удараца, Нолетов наследник је показао да крв није вода и сјајним смечом је окончао поен, оставивши Иванишевића на "кривој нози".

Инстаграм страница на којој је објављен снимак овог дела меча између Стефана и Горана оставила је и шаљив коментар испод видеа.

- Добра и лоша вест за Новака Ђоковића истовремено, Стефан већ има бољи смеч од ћалета... - наводи се у опису снимка.

БОНУС ВИДЕО: